Om lid te worden van het REACH netwerk kunt u zich hier inschrijven

AANMELDEN

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor registratie. Bij aanmelding word je gevraagd om certificaten mee te sturen waaruit blijkt dat je voldoet aan de voorwaarden voor registratie: dat wil zeggen bewijs van het volgen van bijscholing gericht op het werken met patiënten met PICS (bijvoorbeeld de NPi cursus).

Alleen paramedische professionals (fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten) kunnen zich aansluiten bij het REACH netwerk.

Voor REACH-Noord (regio Friesland, Groningen en Drenthe) kun je je via hetzelfde formulier aanmelden. In het geval dat de NPi cursus nog niet is afgerond kun je een blanco pagina uploaden. Graag het desbetreffende vakje ‘ik wil aansluiten bij REACH-Noord’ aankruisen.

Upload hier uw bewijs van scholing & registratie kwaliteits register.

Ik wil me aansluiten bij de afdeling "REACH-Noord" zoals deze wordt opgezet in samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden:

Ik wil me aanmelden als professional bij het REACH netwerk en bevestig hiermee:

  • Dat er binnen de instelling waar ik werkzaam ben adequate trainings- en testmogelijkheden zijn voor patiënten met het Post Intensive Care Syndroom (PICS);
  • Dat de behandelingen voor patiënten met PICS door een geregistreerde REACH paramedicus zullen worden uitgevoerd;
  • Dat ik akkoord ga met het delen van de professionele persoonsgegevens in de ‘REACH Zorgzoeker’
  • Dat ik akkoord ga met de jaarlijkse deelnemers vergoeding van € 150,- exclusief BTW

Na aanmelding ontvangt u een factuur.

Privacyverklaring

De door u verstrekte persoonsgegevens in dit formulier worden gebruikt om u in te schrijven en gedurende uw deelname contact te onderhouden vanuit het REACH netwerk. Deze persoonsgegevens worden worden niet gedeeld met derden. Alle e-mails vanuit het REACH netwerk bevatten de mogelijkheid om u uit te schrijven.

Uw gegevens tussentijds laten verwijderen? Mail naar info@reachnetwerk.nl met als onderwerp 'Gegevens verwijderen REACH netwerk.